TCA Design

Foliere geamuri auto

Tu stii avantajele foliei solare auto?

– Protecție Solară Eficientă: Folia specială utilizată pentru geamuri oferă o barieră eficientă împotriva razelor UV și a căldurii solare. Astfel, vei beneficia de o temperatură mai plăcută în interiorul mașinii, iar interiorul mașinii va fi protejat împotriva decolorării cauzate de expunerea excesivă la soare.

– Confidențialitate și Siguranță: Folierea geamurilor îți oferă un grad mai mare de intimitate în interiorul mașinii, ferind privirile curioase. În plus, folia pentru geamuri ajută la întărirea geamurilor, ceea ce reduce riscul de spargere în caz de accident sau tentativă de furt.

– Aspect Elegant și Profesional: Folierea geamurilor adaugă un finisaj elegant mașinii tale și o face să iasă în evidență în trafic. Poți alege dintr-o varietate de nuanțe și texturi, pentru a obține aspectul dorit.

Foliere geamuri auto Iasi

– pret informativ –

Dacă dorești să-ți protejezi mașina de razele solare, să obții un aspect elegant și să te bucuri de intimitate în timpul călătoriilor, contactează-ne acum. Echipa noastră stă la dispoziția ta cu servicii profesionale de foliere geamuri auto, pentru o experiență de conducere îmbunătățită și o mașină cu stil!

Foliere omologata RAR

TCA Design Iasi este autorizat, oferim omologare RAR pentru orice lucrare facuta la noi.

  • Folieri Geamuri Spate: Protejează-ți călătorii din spate de expunerea la soare și adaugă o notă de stil mașinii tale, cu ajutorul foliei pentru geamurile spate.
  • Folieri Geamuri Laterale*: Protejează-te de razele solare nocive și asigură-ți intimitatea, folosind folia specială pentru geamurile laterale ale mașinii tale.
  • Folieri Parbriz*: Îmbunătățește-ți vizibilitatea și protejează-ți interiorul mașinii de căldura excesivă, cu ajutorul foliei transparente pentru parbriz.
  • Folierea farurilor*: este o modalitate eficientă de a preveni zgârieturile, pietricelele și deteriorările cauzate de intemperii, extinzând astfel durata de viață a farurilor.
  • Foliere stopuri*: oferă un design personalizat și atrăgător, contribuind la aspectul general al mașinii tale.

foliere parbriz – luneta – geamuri laterale – faruri – stopuri

Foliile profesionale folosite de noi resping caldura cu pana la 90%, interiorul masinii devenind mai racoros si confortabil.

Folie geamuri auto autorizata RAR

Nu te-am convins? Te asteptam la sediul nostru: str. Podoleanu, Nr. 10, Iasi.

Preturile includ autorizatia RAR, demontarea si remontarea geamurilor.

Folia beneficiaza de o garantie de 10 ani!

myky myky
myky myky
2023-07-28
Recomand! Serios și profesionist
locuinte rca
locuinte rca
2023-07-03
Fac treaba bună.
George Fenea
George Fenea
2023-06-22
Seriozitate maxima!
LIVIU-OCTAVIAN BIRJOVEANU
LIVIU-OCTAVIAN BIRJOVEANU
2023-04-29
Foarte - super mulțumit de serviciile prestate,preț,calitatea manoperei și a materialelor și multă seriozitate și profeșionalism-recomand cu mare satisfacție această firmă
Zimmer
Zimmer
2023-04-02
Am fost pe data de 23 martie sa foliez un Ford Tourneo Courier pe geamurile laterale din spate cat si luneta cu folie de 5% iar tot ce pot zice este ca sunt foarte multumit de cum au iesit elementele finale! Folie de calitate, omologata, iar instalarea foliilor nu a durat mult deloc si desigur pretul a fost unul foarte accesibil avand in vedere dimensiunea si numarul de geamuri pe masina. Recomand cu mare incredere!