Ai o intrebare? Contacteaza-ne!

Intrebari frecvente

Există diferențe între diferitele tipuri de folii disponibile?

Da, există mai multe tipuri de folii disponibile, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. Unele folii sunt mai rezistente la zgârieturi și lovituri, în timp ce altele oferă o protecție mai bună împotriva decolorării.

Folierea poate dăuna vopselei mașinii?

Dacă folia este aplicată corect și întreținută în mod adecvat, nu ar trebui să dăuneze vopselei mașinii. Totuși, dacă folia este îndepărtată în mod necorespunzător, aceasta poate lăsa urme pe vopsea care trebuie reparate ulterior.

Folierea afectează valoarea de revânzare a mașinii?

In general, folierea nu afectează valoarea de revânzare a mașinii, deoarece poate fi îndepărtată fără probleme. Totuși, dacă folia este aplicată în mod necorespunzător sau dacă există urme de îndepărtare, acest lucru ar putea afecta valoarea de revânzare.

Care sunt avantajele folierii unei mașini?

Folierea poate proteja vopseaua mașinii împotriva zgârieturilor și loviturilor, poate îmbunătăți aspectul mașinii și poate împiedica decolorarea vopselei în timp.

Cât durează procesul de foliere?

Procesul de foliere poate dura de la câteva ore la câteva zile, în funcție de mărimea mașinii și de complexitatea proiectului.

Folia poate fi îndepărtată ulterior?

Da, folia poate fi îndepărtată cu ușurință de către un profesionist, deși acest proces poate lăsa urme pe vopsea, care trebuie reparate ulterior.