Servicii de folieri auto Iasi

Ce este folierea auto și de ce este atât de populară?

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată serviciilor profesionale de foliere auto în Iași! Dacă ești în căutarea celei mai bune modalități de a proteja mașina ta împotriva zgârieturilor și a-ți aduce o notă de originalitate, ai ajuns în locul potrivit. Vom explora în detaliu serviciile noastre de foliere auto și colantare auto, precum și beneficiile pe care le aduc pentru mașina ta.

Folierea auto este o alegere inteligentă pentru pasionații de mașini, iar serviciile noastre aduc o serie de avantaje de neratat:

 • Protecție Premium: Folia specială aplicată de echipa noastră protejează vopseaua originală a mașinii tale de daunele minore provocate de pietricele, radiații UV și intemperii.
 • Aspect Personalizat: Dă frâu liber imaginației și personalizează-ți mașina așa cum îți dorești! Oferim o gamă largă de culori și texturi, pentru a-ți crea un design unic și atractiv.
 • Durabilitate de Top: Folosim folii de înaltă calitate, rezistente la uzură și decolorare. Astfel, mașina ta va arăta impecabil pentru mai mulți ani de acum înainte.
 • Reversibilitate: Indiferent cât de mult îți place noul aspect al mașinii tale, în orice moment poți reveni la designul original. Folosim tehnici de aplicare non-invazive, astfel încât să poți reveni la aspectul inițial fără nicio problemă.

Echipa noastră foloseste materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura rezultate perfecte și satisfacția clienților noștri.

Oferim următoarele servicii de top:

 • Foliere Auto Integrală: Protejează-ți mașina complet cu folia noastră premium, prevenind zgârieturile și păstrând aspectul original intact.
 • Colantare Auto Personalizată: Personalizăm mașina ta cu colantări profesionale, astfel încât să te remarci în trafic și să-ți exprimi stilul unic.
 • Folii de Protecție pentru Elemente Specifice: Protejează anumite zone vulnerabile ale mașinii, cum ar fi capota, oglinzile laterale și pragurile.

Înțelegem importanța calității și a prețului echitabil. De aceea, oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Fii sigur că investiția ta va fi una rentabilă, protejând mașina ta și adăugându-i valoare pe termen lung.

Dacă dorești să îți protejezi mașina și să te diferențiezi în trafic cu un design inovator, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră te va ghida prin procesul de alegere a celei mai potrivite soluții pentru mașina ta și îți va oferi un rezultat pe măsură. Rezervă acum serviciul nostru de foliere auto și bucură-te de o experiență excepțională pentru mașina ta!

Colantari auto in Iasi

– pret informativ –

De ce este important sa foliez masina?

Colantarea masinii poate avea mai multe beneficii, printre care se numara:

 • Protecție împotriva zgârieturilor și a loviturilor: Folosirea unei folii de protecție poate ajuta la protejarea vopselei masinii împotriva zgârieturilor și a loviturilor.
 • Îmbunătățirea aspectului: Filmul de protecție poate da masinii un aspect proaspăt și întinerit.
 • Îmbunătățirea rezistenței la intemperii: Filmul de protecție poate ajuta la protejarea vopselei masinii împotriva deteriorării cauzate de soare, ploaie și zăpadă.
 • Îmbunătățirea rezistenței la decolorare: Filmul de protecție poate ajuta la protejarea vopselei masinii împotriva decolorării cauzate de expunerea la soare.
 • Protecție împotriva ruginei: Filmul de protecție poate ajuta la protejarea metalului masinii împotriva ruginei.

În general, colantarea masinii poate ajuta la menținerea valorii de revânzare a acesteia, deoarece poate preveni deteriorarea vopselei și a altor componente ale masinii.

myky myky
myky myky
2023-07-28
Recomand! Serios și profesionist
locuinte rca
locuinte rca
2023-07-03
Fac treaba bună.
George Fenea
George Fenea
2023-06-22
Seriozitate maxima!
LIVIU-OCTAVIAN BIRJOVEANU
LIVIU-OCTAVIAN BIRJOVEANU
2023-04-29
Foarte - super mulțumit de serviciile prestate,preț,calitatea manoperei și a materialelor și multă seriozitate și profeșionalism-recomand cu mare satisfacție această firmă
Zimmer
Zimmer
2023-04-02
Am fost pe data de 23 martie sa foliez un Ford Tourneo Courier pe geamurile laterale din spate cat si luneta cu folie de 5% iar tot ce pot zice este ca sunt foarte multumit de cum au iesit elementele finale! Folie de calitate, omologata, iar instalarea foliilor nu a durat mult deloc si desigur pretul a fost unul foarte accesibil avand in vedere dimensiunea si numarul de geamuri pe masina. Recomand cu mare incredere!
Mai multe servicii

materiale publicitare

Inscriptionari auto